ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Στις καλύτερες ομάδες του κόσμου η Τσέλσι"

Λουτσέσκου: "Στις καλύτερες ομάδες του κόσμου η Τσέλσι"
E

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε θυμωμένος τη συνέντευξη Τύπου ενόψει Τσέλσι, όταν η πρώτη ερώτηση αφορούσε όσα τονίζει σε κάθε ευκαιρία για αυτά που έγιναν την περασμένη σεζόν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ξεκίνησε θυμωμένος τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, όταν η πρώτη ερώτηση που του έγινε, αφορούσε όσα τονίζει σε κάθε ευκαιρία για αυτά που έγιναν την περασμένη σεζόν.

"Είναι γεγονός ότι το κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι λεγόμενα μου…Οι πόντοι, τα παιχνίδια ήταν αυτά που δείξανε ότι είμαστε πρωταθλητές. Κάποιες επιτροπές βγάλανε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Δεν είναι απλά τα λόγια μου είναι τα γεγονότα. Δεν έχει σημασία πόσες διοργανώσεις έχουμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος:

Για το ότι το μπάτζετ της Τσέλσι είναι 20πλάσιο από του ΠΑΟΚ:

"Ξέρουμε ότι η Τσέλσι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου που διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Προετοιμάζουμε το παιχνίδι προσπαθώντας να κρατήσουμε την οργάνωση μας. Πρέπει να προσεγγίσουμε και να διαχειριστούμε καλά τις στιγμές που θα έχουμε τη μπάλα. Όταν δεν θα την έχουμε πρέπει να ξέρουμε τι θα κάνουμε. Υπάρχει τεράστιο κίνητρο για να παίξουν οι παίκτες. Έχουμε μια ταυτότητα και προσπαθούμε να την κρατάμε σε κάθε αγώνα χωρίς να έχει σημασία αν παίζουμε με πιο χαμηλού ή πιο υψηλού επιπέδου αντίπαλο".

Για το τι παιχνίδι θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ:

"Δεν ξέρω τι να πω θα ήθελα να έχουμε 80% κατοχή, αλλά και στους παίκτες της Τσέλσι αρέσει αυτό. Θα θέλαμε να κυριαρχήσουμε δεν ξέρουμε αν αυτό θα είναι εφικτό και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά τις στιγμές που θα έχουμε τη μπάλα. Όταν δεν θα έχουμε τη μπάλα πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και να μην τους αφήνουμε κενούς χώρους. Και στο παιχνίδι με τη Μπενφίκα στην Πορτογαλία προετοιμαστήκαμε για να πιέσουμε ψηλά. αλλά ο αντίπαλος με την ποιότητα του κατάφερε να το ξεπεράσει. Στην έδρα μας κυριαρχήσαμε για 20 λεπτά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Για το δεκαήμερο… φωτιά που έρχεται:

"Έχουμε δυνατά και δύσκολα παιχνίδια, αλλά το πρώτο παιχνίδι είναι το αυριανό. Έχουμε 21 παίκτες χωρίς τους τερματοφύλακες, δεν έχουμε τραυματίες και πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Αυτή η πίεση λόγω του προγράμματος μπορεί να μας δώσει εμπειρία".

Για το τι μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από τα ματς με την Τσέλσι:

"Εμπειρίες. Είναι τέτοιου είδους αγώνες που μαθαίνεις να προσαρμόζεσαι κάθε στιγμή. Θα έχουμε μπροστά μας μια ομάδα με φανταστικούς και ποιοτικούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να εφεύρουν κάτι καινούριο στο γήπεδο".

Για το τι μετράει πρώτα; Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο η τα ευρωπαϊκά ματς:

"Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Ακόμα και με τον Απόλλωνα Σμύρνης διακυβεύονται τρεις βαθμοί. Θέλουμε τη σωστή προσέγγιση να μπαίνουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, Εμείς εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι, Ναι επέστρεψε από τον τραυματισμό ο Πρίγιοβιτς και είναι κανονικά στο γκρουπ".

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για το ματς με την Τσέλσι:

"Ο κάθε παίκτης και προπονητής σε αυτό το παιχνίδι θέλει να κερδίσει! Υπάρχουν αγώνες και αγώνες. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές η πρόκριση θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς την Μπάτε και τη Βίντι γιατί η Τσέλσι είναι σε διαφορετικό παιχνίδι. Αύριο πρέπει να μπούμε και με το παιχνίδι μας να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το φαβορί αύριο είναι η Τσέλσι, Ξέρουμε τα δυνατά τους σημεία και την οργάνωση τους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Για την αυριανή ενδεκάδα:

"Θα τη δείτε αύριο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ