ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: "Από τη πρώτη μέρα προετοιμαζόμασταν για αυτό το ματς"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη το βράδυ τη Μπενφίκα δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό σε έναν μεγάλο αντίπαλο αλλά με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τη πρώτη μέρα της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ δούλευε με στόχο τη πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η ώρα αυτή έφτασε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που στα δυο παιχνίδια με τη Μπενφίκα θα διεκδικήσει τη πρόκριση προκειμένου για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου το σεντόνι να κουνηθεί στην Τούμπα.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μπενφίκα ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε πως η ομάδα του θα παραταχθεί με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά με στόχο να επικρατήσει. Ο Ρουμάνος σημείωσε πως έχει μελετήσει αρκετά τη Μπενφίκα και ήταν χαρά του ενώ για τον αντικαταστάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί υποστήριξε πως έχει μια ιδέα αλλά ακόμα έχει μια νύχτα για να σκεφτεί τι θα κάνει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το στόχο τουΠΑΟΚστο αυριανό παιχνίδι:
«Η κάθε ομάδα έχει διαφορετικά στοιχεία. Άλλο στυλ είχε η Βασιλεία, άλλο ηΣπαρτάκ, άλλο τώρα ηΜπενφίκα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες οι οποίες ηγούνται στις διοργανώσεις που αγωνίζονται. Αυτή είναι μία επιβεβαίωση για το γεγονός πως παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους. Θα σας πω το ίδιο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν θεωρηθεί αποτυχία αν δεν προκριθεί οΠΑΟΚστους ομίλους:
«Στο μυαλό μου δεν υπάρχει αυτό. Δε θέλω να μιλήσω γι' αυτό».

Για τηνΜπενφίκα:
«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ήταν χαρά μου να την αναλύω, μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς χτίζουμε τη νοοτροπία μας, κάναμε ένα εκπληκτικό σερί νικών και είμαστε εδώ για να κάνουμε το ίδιο και αύριο».

Αν υπάρχει φαβορί ή αν οι πιθανότητες είναι 50-50:
«Δεν μου αρέσει να μιλάω με ποσοστά. ΗΜπενφίκαείναι δυνατή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εδώ για να προκριθούμε. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας προετοιμαζόμασταν γι' αυτό. Ξέραμε θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά είμαστε έτοιμοι. Στη ζωή του καθενός υπάρχουν στιγμές που σε σπρώχνουν πιο πάνω και είμαστε αποφασισμένοι να καταφέρουμε».

Για το πως είναι η ομάδα και αν υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα:
«Σεβασμός για τον αντίπαλο, για την ποιότητά του και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας, την νοοτροπία μας».

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τα δυνατά σημεία τηςΜπενφίκακαι τι τον ανησυχεί περισσότερο:
«Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για τον αντίπαλό μας αυτή τη στιγμή. Πολύ ποιοτική ομάδα, τις αρέσει να έχουν τη μπάλα, να παίζουν ποδόσφαιρο, υπάρχει συνεχής κίνηση από τους επιθετικούς, έχουν γρήγορες και καλές επιστροφές, θέλουν να έχουν συνεχώς την μπάλα. Έχουμε και εμείς ένα στυλ παιχνιδιού που θα τους βάλουμε πίεση».

Για τον αντικαταστάτη του ΕλΚαντουρί:
«Έχωμια ιδέα, αλλά έχουμε ακόμα μία νύχτα για να δούμε...».

Για το πως θα προσπαθήσει να κερδίσει οΠΑΟΚ, με τι στυλ παιχνιδιού:
«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσοχή στις λεπτομέρειες. Σε αυτό το επίπεδο τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Κάποιες φορές χρειάζεται να αλλάξεις την στρατηγική σου».

Για το αν οΒέρνμπλουμ μπορεί να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι:
«Το επόμενο παιχνίδι είναι την επόμενη εβδομάδα. ΟΒέρνμπλουμθα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων».

Δείτε εδώ όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ