ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέσπο - Βαρέλα όπως Κρέσπο - Αντριάνο

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Κρέσπο EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο σκόραρε στο Περιστέρι από ασίστ του Φερνάντο Βαρέλα και με post στο Instagramσυνέκρινε τη συνεργασία τους με αυτή που είχε ο Αργεντίνος συνεπώνυμός του, Ερνάν Κρέσπο με τον Βραζιλιάνο φορ, Αντριάνο, στην Ίντερ.

Τα τέσσερα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έφθασε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Στο Περιστέρι, μάλιστα, πέτυχε το δεύτερο γκολ σε βάρος του Ατρόμητου, καθώς είχε σκοράρει και πέρυσι (0-2) και πάλι με διαιτητή τον Τζήλο και πάλι με σουτ με το δεξί.

Έχει σκοράρει με το δεξί και σε βάρος της Ντινάμο Τιφλίδας σε έναν αγώνα για τα προκριματικά τουEuropa League την περίοδο 2016-17, με ασίστ από έναν άλλο κεντρικό αμυντικό τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο Κρέσπο έχει και ένα γκολ με το κεφάλι, αυτό πέτυχε στο περυσινό 3-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Μιας και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Φερνάντο Βαρέλα αξίζει να σημειωθεί ότι χθες στο Περιστέρι τον ξεπέρασε σε γκολ, αφού ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πετύχει τρία τέρματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα με post στο Instagram συνέκρινε τη συνεργασία τους με αυτή που είχε ο Αργεντίνος συνεπώνυμός του, Ερνάν Κρέσπο με τον Βραζιλιάνο φορ, Αντριάνο, στην Ίντερ.

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε ότι η συνεργασία των δύο πρώην "νερατζούρι" δεν ήταν και η πλέον επιτυχημένη. Οι δυο τους αγωνίστηκαν μαζί σε 19 παιχνίδια της και συνεργάστηκαν μόλις σε τρία γκολ με τον Αργεντίνο να σκοράρει από ασίστ του Βραζιλιάνου και στις τρεις περιπτώσεις.

Κρέσπο - Βαρέλα όπως Κρέσπο - Αντριάνο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ