ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Με σωστή χρήση το VAR θα βοηθήσει"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άνχελ Κρεσπο μίλησε και για τα γκολ που δέχεται η ομάδα του και το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς

Ο Άνχελ Κρέσπο στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού ρωτήθηκε για τη χρήση του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη φάση με τον Μπαράλες στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ισπανός παραδέχθηκε ότι έχει δει τη φάση και όπως τόνισε μόνο με σωστή χρήση το VAR μπορεί να βοηθήσει τους διαιτητές. "Νομίζω πως το VAR θα βοηθήσει πολύ. Χθες είδαμε μια περίεργη απόφαση, όταν πήγε ο διαιτητής του δείξανε μια διαφορετική λήψη. Θα πρέπει να γίνει σωστή χρήση για να έχει νόημα, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση της ομάδας μετά την ήττα στην Σλοβακία: "Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι παίξαμε καλά και στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί".

Για το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: "Στα τελευταία παιχνίδια φάγαμε γκολ στα τελευταία λεπτά, πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, και να μην χαλαρώνουμε… Πρέπει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Επίσης πρέπει να δούμε το γεγονός ότι δεν έκαναν ευκαιρίες, αλλά με μια φάση το πέτυχαν. Ήταν λίγο τυχεροί, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι".

Για τη ρεβάνς με την Σλόβαν: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Σλόβαν, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε για όλους, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι και στην Ευρώπη…"

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: "Είχαμε αυτοπεποίθηση και σε κάποια σημεία παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δείξαμε ότι θέλαμε να κερδίσουμε, σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά ήταν ένα καλό ξεκίνημα".

Για την χαμένη του ευκαιρία: "Σίγουρα ήθελα να πετύχω το γκολ, γιατί ήταν μια κλασική ευκαιρία, δυστυχώς δεν κατάφερα να σκόραρω".

Για την κατάκτηση των στόχων: "Η ομάδα είναι πεινασμένη να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο που τελείωσε την περασμένη σεζόν, αλλά αυτό που πρέπει είναι να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να μην κάνουμε μακρόχρονα σχέδια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ