ΠΑΟΚ

Κλεισμένος ο Στοχ, έρχεται ο Ντούγκλας

Κλεισμένος ο Στοχ, έρχεται ο Ντούγκλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίροσλαβ Στοχ τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Έρχεται στην Ελλάδα ο Ντούγκλας Αουγκούστο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να επιβεβαιώνει μόνο τις συζητήσεις που γίνονται για την επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στην Τούμπα και όχι συμφωνία, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τον 29χρονο ακραίο επιθετικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ενημερώσει τη Σλάβια ότι θα πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Σλοβάκου εξτρέμ, στο 1.500.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΥΓΚΛΑΣ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ

Από την άλλη πλευρά, ο 22χρονος αμυντικός μέσος, Ντούγκλας Αουγκούστο ανέβασε μια φωτογραφία με την οικογένεια του να τον αποχαιρετά στο αεροδρόμιο και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι εντάξει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τετραετές με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Βραζιλιάνου που τη συνοδεύει το σχόλιο "όλα για σας":

Κλεισμένος ο Στοχ, έρχεται ο Ντούγκλας

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου γνωρίζουν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από δύο χρόνια περίπου και έχουν ενημερωθεί και από τους γιατρούς της Κορινθίας, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Βραζιλία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Από το σύνθημα του Ντούγκλας στο μήνυμα για Στοχ ο Σαββίδης
Ανακοίνωσε Κάνιας ο Ερυθρός Αστέρας
Προπονητής Σλάβια Πράγας: "Ο Στοχ αποφασίζει"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ