ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Από το σύνθημα του Ντούγκλας στο μήνυμα για Στοχ ο Σαββίδης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε την έλευση του Ντούγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ μέσω συνθήματος του Βραζιλιάνου ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Στοχ μέσα από γνωμικό.

Πέρυσι επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας για τρίτη διαδοχική σεζόν, γεγονός που "αναγκάζει" τον ΠΑΟΚ να έχει ως μεγάλο στόχο φέτος την υπεράσπιση των κεκτημένων μέσω νταμπλ.

Σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσεται και η κίνηση απόκτησης του Ντούγκλας Αουγκούστο, με τον Γιώργο Σαββίδη να προαναγγέλει ουσιαστικά το deal με τον 22χρονο Βραζιλιάνο, ανεβάζοντας video στο λογαριασμό του στο Instagram όπου ο παίκτης φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα και φωνάζει "ΠΑΟΚΑΡΑ".

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα, θέλησε να δείξει σε όλους πως ο Μίροσλαβ Στοχ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του "Δικεφάλου" αυτή την περίοδο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Instagram:

"Ένα παλιός φίλος είναι καλύτερος από δύο νέους". Σημειώνεται πως ο Στοχ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από την Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2013-14 ενώ έκτοτε έχει αγωνιστεί για τις Αλ Αϊν, Μπούρσασπορ και Σλάβια Πράγας.

ΠΑΟΚ: Από το σύνθημα του Ντούγκλας στο μήνυμα για Στοχ ο Σαββίδης

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ