ΠΑΟΚ

Κάλιαρι: "Δεν υπάρχει συμφωνία με ΠΑΟΚ για Μπράνταριτς"

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε ματς της Εθνικής Κροατίας
Ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε ματς της Εθνικής Κροατίας

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς, αλλά η Κάλιαρι δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. "Δεν υπάρχει συμφωνία, ανεπαρκής η πρόταση" τονίζει στο Sport24.gr ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.

Σε οριακό σημείο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Κάλιαρι για τον Φίλιπ Μπράνταριτς.

Ο Δικέφαλος έχει δεδομένα συμφωνήσει με τον 24χρονο Κροάτη διεθνή μέσο, αλλά η ομάδα της Σαρδηνίας δείχνει αμετακίνητη ως προς τις απαιτήσεις της.

Η νησιωτική ομάδα δεν πέφτει κάτω από τα 5.000.000 ευρώ και οι νταμπλούχοι Ελλάδας καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να τις ρίξουν το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιπ Μπράνταριτς είναι ο εκλεκτός του προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αμπέλ Φερέιρα. Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον τεχνικό διευθυντή των ροσομπλού, Μαρτσέλο Κάρλι:

"Δεν υπάρχει συμφωνία. Η πρόταση που μας έκανε ο ΠΑΟΚ κρίνεται ανεπαρκής για τη στιγμή. Δεν καιγόμαστε να πουλήσουμε τον Φίλιπ. Θα δούμε", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο ΠΑΟΚ δεδομένα θα εντείνει τις προσπάθειές του, ωστόσο φαίνεται να κοιτάζει και τις εναλλακτικές του για παν ενδεχόμενο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ