ΠΑΟΚ

Και η Τζένοα για Σβιντέρσκι

Και η Τζένοα για Σβιντέρσκι

Στην Πολωνία αναφέρουν ότι η Τζένοα σήμερα το πρωί κατέθεσε επίσημη πρόταση ισόποση με αυτήν του ΠΑΟΚ στη Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κάρολ Σβεντίρσκι και υπάρχει αισιοδοξία ότι σήμερα το βράδυ ο 22χρονος φορ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Στην Πολωνία ωστόσο προκύπτουν πληροφορίες που υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνο του. Σύμφωνα με αυτές η επίσημη πρόταση του Δικέφαλου θα φτάσει σήμερα στην Γιαγκελόνια και πως το πρωί ήταν η Τζένοα που έκανε πρόταση για την απόκτηση του.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως η πρόταση των Ιταλών είναι ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ όσα δίνει και ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει. Και δεν είναι μόνο η Τζένοα αλλά και η Στουτγκάρδη που ετοιμάζεται να κάνει άμεσα την δική της κίνηση.

Όπως είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (ARENA FM) ο Πολωνός δημοσιογράφος Πιοτρ Κοζμίνσκι, που αποκάλυψε την πρόταση των 10 εκατομμυρίων της Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

"Από την στιγμή που υπάρχουν τρεις ισόποσες προτάσεις από ισάριθμές ομάδες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της Γιαγκελόνια, την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Σβεντίρσκι".

Από τον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν πάντως να ανησυχούν, καθώς τα έχουν βρει σε όλα με την Γιαγκελόνια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ