ΠΑΟΚ

Ίβιτς σε παίκτες: "Σας θέλω όλους έτοιμους"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με πρόστιμο το θέμα των likes στην ανάρτηση του Τζαβέλλα και ο Βλάνταν Ίβιτς ρίχνει όλο το βάρος στο να είναι πανέτοιμη η ομάδα του στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Η σύσκεψη ανάμεσα στον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ίβιτς κατέληξε στην απόφαση να επιβληθεί τελικά πρόστιμο στους παίκτες που έκαναν τα λάθοςlikes(τα οποία αναίρεσαν στη συνέχεια) στην ανάρτηση του Τζαβέλλα στονinstagram.

Το σκεπτικό των δύο ανδρών ήταν κυρίως πως έπρεπε να περάσει στα αποδυτήρια το μήνυμα πώς πλέον τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και όχι τόσο στο να "πονέσει" η τσέπη των παικτών.

Με την αυστηροποίηση του εσωτερικού κανονισμού και τα σεμινάρια στους νεαρούς παίκτες από ειδικούς για τη χρήση τωνsocialmedia, το θέμα κλείνει και όλο το βάρος πέφτει στην αγωνιστική προετοιμασία, στο πώς θα είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένη η ομάδα ενόψει της τελικής ευθείας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθάρισε σε όλους τους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να είναι έτοιμοι γιατί θα είναι απαραίτητοι στα παιχνίδια που έρχονται. Το μήνυμα το έστειλε και σ’ αυτούς που έκαναν ταlikesκαι από αρκετούς κατηγορήθηκαν ότι έμμεσα εξέφραζαν δυσαρέσκεια για τον προπονητή τους ( "το έχουμε ξεπεράσει αυτό το θέμα, συγκεντρωνόμαστε στα παιχνίδια, να είστε έτοιμοι") και σε όλους τους υπόλοιπους που παίζουν είτε πολύ, είτε λίγο, είτε ελάχιστα.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει τους ποδοσφαιριστές από εδώ και στο εξής να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από τα παιχνίδια, καθώς εκτιμά ότι η συγκέντρωση που θα έχουν στη διάρκεια των αγώνων θα είναι καταλυτικός παράγοντας για να κάνουν καλές εμφανίσεις και να πάρουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ