ΠΑΟΚ

Ίνγκασον: "Χαρούμενος για το γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σβέριρ Ίνγκασον τόνισε ότι είναι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά εκείνο που μετράει περισσότερο είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Δίκαιο χαρακτήρισε το 1-1 ο Μπίσεσβαρ.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Το γκολ του Δικεφάλου πέτυχε ο Σβέριρ Ίνγκασον και μάλιστα ήταν το πρώτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Ισλανδός στόπερ στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως για εκείνον μεγαλύτερη σημασία θα είχε εάν η ομάδα του έπαιρνε την νίκη.

Αρχικά, ο Σβέριρ Ίνγκασον τόνισε στην κάμερα της NOVA: "Είναι ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι θα γίνει σε μια εχθρική ατμόσφαιρα. Στο πρώτο μέρος ψάχναμε τον ρυθμό, ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες. Στο 2ο μέρος μας πίεσαν περισσότερο, ήταν λογικό να αντιδράσει ο αντίπαλος μετά το γκολ μας, στο τέλος το 1-1 και για τις δυο ομάδες ίσως να είναι το καλύτερο σκορ".

Για το γκολ που πέτυχε: "Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, γι αυτό ήρθαμε εδώ, είμαι χαρούμενος που βοήθησαν την ομάδα μου, κρατάμε τον βαθμό και θα συνεχίσουμε σε δυνατό ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια".

Τέλος, σημείωσε: "Αυτά τα ματς είναι πάντα σημαντικά, ειδικά όταν είσαι στη ίδια θέση με τον αντίπαλο, αν χάσεις φεύγει τρεις βαθμούς, αν κερδίσεις φεύγεις. Οπότε συνεχίζουμε όλοι μαζί, δεν επιτρέψαμε τον αντίπαλο να πάρει το αποτέλεσμα, στο 2ο γύρο θα παίξουμε στην έδρα μας, συνεχίζουμε.

Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε στο 2ο μέρος αλλά δεν τα καταφέραμε, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα βγει ψηλά για να μας πιέσει, θέλαμε να βγάλουμε αντεπιθέσεις, ίσως ήμασταν και λίγο κουρασμένοι, όπως είπα κρατάμε τον βαθμό και τέτοια παιχνίδια θα μας κάνουν πιο δυνατούς".

Ίνγκασον: "Χαρούμενος για το γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα"

Μπίσεσβαρ: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ως δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και τόνισε ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες πολλές φορές μέσα στην χρονιά.

Για το αν τον ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα: "Ωραίο παιχνίδι να το βλέπεις από το γήπεδο ή την τηλεόραση. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, στο δεύτερο μας πίεσε ο αντίπαλος. Μας μένει μια πικρία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά είναι δίκιο το αποτέλεσμα".

Για την διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: "Δε ξέρω τι άλλαξε με τον ίδιο τρόπο θέλαμε να παίξουμε. Έπαιξε ρόλο και η πίεση του Ολυμπιακού που πίεση από τα άκρα, έβαλε και τρίτο επιθετικό και αυτό άλλαξε κάπως την εικόνα. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας δεν μας βγήκε όμως όπως θα θέλαμε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος".

Για την σύγκριση των δύο ομάδων και αν το αποτέλεσμα σημαίνει κάτι περισσότερο: "Έχουμε ακόμα δρόμο στο πρωτάθλημα, τελειώνει ο πρώτος γύρος, ακολουθεί ο δεύτερος και τα πλέι οφ. Με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Είναι νωρίς. Εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι".

Για το αήττητο σερί 47 αγώνων και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κάποιο φετινό ντέρμπι: «Δε νομίζω να μας ανησυχεί. Παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας έπρεπε να κερδίσουμε, το ίδιο και με την ΑΕΚ στο τέλος ισοφαριστήκαμε. Αναφέρω αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι οι τρεις πιο έμπειρες και κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για την δική του απόδοση: «Αν εννοείται πως δεν έχω τα νούμερα προηγούμενων σεζόν ναι, δεν έχω. Εγώ όμως δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, παλεύω σε κάθε παιχνίδι και θα έρθουν και τα νούμερα. Ξέρω πως όλοι αυτό περιμένουν από εμένα. Αλλά νιώθω καλά είμαι καλά. Δίνω πάσες δεν έρχονται τα γκολ, όμως δουλεύουμε πολύ σε κάθε προπόνηση και θα αλλάξει η κουβέντα αυτή αν αλλάξουν τα νούμερά μου».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ