Ήρθε η ώρα της απόφασης για τη νέα Τούμπα

Ήρθε η ώρα της απόφασης για τη νέα Τούμπα

Στα γραφεία της Τούμπας έχουν καταλήξει πως έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα για τη νέα Τούμπα και μένει μόνο ο Ιβάν Σαββίδης να πάρει την απόφαση στρατηγικής σημασίας.

Ήταν αναμενόμενο ότι στην διάρκεια της προχθεσινής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γινόταν αναφορά και στο θέμα του νέου γηπέδου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε ότι την επόμενη περίοδο ο ΠΑΟΚ ίσως αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο και μέσα στους επόμενους 4-5 μήνες θα πρέπει να αποφασίσει αν συμβεί αυτό.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Γκαγκάτσης προανήγγειλε την οριστική απόφαση για το αν το νέο γήπεδο θα γίνει στην Τούμπα (πιθανότατα με ένα σοβαρό λίφτινγκ του υπάρχοντος γηπέδου) και άρα το Καυτανζόγλειο θα γίνει προσωρινή έδρα της ομάδας ή ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει νέα έδρα σε άλλη περιοχή, οπότε δεν θα χρειαστεί να μετακομίσει μέχρι να την ολοκληρώσει.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε με αυτή τη δήλωση τις πληροφορίες που υπάρχουν ότι πλέον ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία για το θέμα του γηπέδου που μπορούν να οδηγήσουν σε μία ασφαλή απόφαση και μένει μόνο αυτή να παρθεί.

Θυμίζουμε όλα τα δεδομένα γύρω από το θέμα του γηπέδου όπως τα είχε αναλυτικά παρουσιάσει το Sport24.gr τον Μάρτιο του 2016 και τον Απρίλιο του 2017, προσθέτοντας μόνο την πληροφορία οτι σχετικά πρόσφατα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής είχε ταχθεί υπέρ της κερκίδας-κερκίδας ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24