ΠΑΟΚ

"Η κρίση της Αγίας Σοφίας επηρεάζει το ποδόσφαιρο"

"Η κρίση της Αγίας Σοφίας επηρεάζει το ποδόσφαιρο"
EUROKINISSI

Επιμένουν στην Τουρκία ότι η κρίση με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί θα αποτρέψει το ενδεχόμενο να παίξει ο ΠΑΟΚ με κάποια τουρκική ομάδα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η UEFA να μεριμνήσει δίνοντας κλειδάριθμο στην κλήρωση της 10ης Αυγούστου στον ΠΑΟΚ και στην εκπρόσωπο της Τουρκίας ώστε να μην προκύψει ελληνοτουρκική σύγκρουση στο δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Για την ώρα η Μπεσίκτας κρατά το δεύτερο εισιτήριο της Τουρκίας και η Τραμπζονσπόρ περιμένει να αρθεί από το CAS η τιμωρία του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που της επιβλήθηκε λόγω F FP.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και στο παρελθόν υπήρξε ανάλογη μέριμνα από την UEFA να μην τεθούν αντιμέτωπες ομάδες της Ρωσίας και την Ουκρανίας στη διάρκεια της κρίσης της Κριμαίας αλλά και παλιότερα ομάδες της Σερβίας με αυτές του Κοσόβου όπως και ομάδες της Αρμενίας με του Αζερμπαϊτζάν.

Η σχετική φημολογία πάντως ξεκίνησε από δημοσιεύματα και πάλι στην Τουρκία που αργότερα αναπαράχθηκαν και στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο από την πλευρά της UEFA. Βέβαια παρά τα όσα εφαρμόστηκαν στο παρελθόν φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού οι προκριματικοί θα είναι μονοί αγώνες και θα γίνουν χωρίς κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Σενάριο αποφυγής των τουρκικών ομάδων λόγω ελληνοτουρκικής κρίσης
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ