Η έφεση θα κρίνει τα διαρκείας

ΠΑΟΚ, Τούμπα

Το πλάνο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την Τούμπα της σεζόν 2017-18. Η έφεση για την τιμωρία των επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, θα κρίνει τα διαρκείας της ομάδας.

Το αποτέλεσμα της έφεσης για τα γεγονότα του τελικού κυπέλλου περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να οριστικοποιήσουν το πλάνο τους αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, η πώληση θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου, και οι τιμές θα καθοριστούν με βάση και τις αγωνιστικές στις οποίες η Τούμπα θα είναι ανοικτή.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κάνει αγωνιστική πορεία ανάλογη της σεζόν που πέρασε, θα δώσει 30 εντός έδρας παιχνίδια. Τη δεδομένη στιγμή, τον Δικέφαλο του βορρά τον βαραίνει τιμωρία επτά αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, που σχεδόν αντιστοιχεί στο 1/4 των εντός αγώνων.

Όπως είναι κατανοητό, σε περίπτωση που αυτή η ποινή μείνει ως έχει, τότε οι τιμές θα καθοριστούν ανάλογα. Η δικαστική απόφαση αναμένεται να προκύψει μέσα στην εβδομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ