ΠΑΟΚ

Η Bild γράφει για ΠΑΟΚ και Χόλτμπι

Hamburg's scorer Lewis Holtby displays his team's logo as he celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Hamburger SV in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Hamburg's scorer Lewis Holtby displays his team's logo as he celebrates after scoring his side's 2nd goal during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Hamburger SV in Wolfsburg, Germany, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Σύμφωνα με την SPORT BILD ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, Λιούις Χόλτμπι, που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο.

Ο ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης, Φενερμπαχτσέ και Γαλαρασαράι, η Κάρντιφ και το Σικάγο από το MLS είναι οι πέντε ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λιούις Χόλτμπι που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο.

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της SPORT BILD, που φιλοξενεί και μια δήλωση του 28χρονου μεσοεπιθετικού (γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου 1990) με την οποία ξεκαθαρίζει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τη Γερμανία.

Έχει ύψος 1.76, αγωνίζεται στον άξονα αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ. Είχε φέτος 31 συμμετοχές με την ομάδα της Γερμανίας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκόραρε 5 φορές και έδωσε 6 ασίστ.

Έχει τεράστια εμπειρία σε Μπουντεσλίγκα και Αγγλία, όπου αγωνίστηκε σε Φούλαμ και Τότεναμ και μετά από πέντε χρόνια στο Αμβούργο αποφάσισε να μην ανανεώσει στη γερμανική ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ