ΠΑΟΚ

Η ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη

Η ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη
MOTIONTEAM

Η ατζέντα του προέδρου του ΠΑΟΚ για το Σαββατοκύριακο έχει σε περίοπτη θέση το ντέρμπι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό.

Το προστατευτικό δίχτυ περιβάλλει ήδη τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το πρωί με ανακοίνωση της ζήτησε από τους φιλάθλους του Δικέφαλου που θα βρεθούν στο γήπεδο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους.

Όλα φαίνεται σε αυτόν τον τομέα να είναι έτοιμα και είναι πιθανό λίγες ώρες πριν από το μεγάλο αγώνα να προκύψει και παρόμοιο μήνυμα από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν πρόλαβε την κοπή της πίτας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και έτσι την τιμητική πλακέτα που προοριζόταν για αυτόν, παρέλαβε αντ΄αυτού ο Γιώργος Κούδας. Ωστόσο αύριο θα ηγηθεί συσκέψεων, στις οποίες κεντρικό θέμα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας στην Τούμπα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει και στους παίκτες όταν η αποστολή που θα ανακοινωθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποσυρθεί στο Μακεδονία Παλλάς. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις μεγάλων ντέρμπι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει υποσχεθεί και μεγάλα πριμ στους ποδοσφαιριστές του σε περίπτωση νίκης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ