ΠΑΟΚ

Γιώργος Σαββίδης: "Η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση"

Γιώργος Σαββίδης: "Η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση"
MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στο instagram ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ζήτησε "συγγνώμη" και έστειλε μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα.

Μετά το Champions League, ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε και το Europa League χωρίς να καταφέρει να μπει στους ομίλους κάποιας εκ των δύο διοργανώσεων. Δίχως αμφιβολία σε αυτό το κομμάτι της η χρονιά για τον Δικέφαλο του βορρά ξεκινά με μία μεγάλη αποτυχία.

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν ο πρώτος που έκανε ένα βήμα μπροστά αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί ζητώντας παράλληλα "συγγνώμη".

Την ίδια ώρα όμως, με ανάρτησή του στο instagram, στέλνει μήνυμα ενότητας και εμπιστοσύνης προς τους παίκτες για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ εκφράζοντας την σιγουριά του πως θα χαρίσουν και φέτος "ανεπανάληπτες στιγμές".

Αναλυτικά όσα έγραψε: "Ο ΠΑΟΚ χτες δέχθηκε ένα ισχυρότατο χτύπημα σε όλα τα επίπεδα. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση και εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί.

Ο ΠΑΟΚ όμως γεννήθηκε για τα δύσκολα. Υπόσχομαι πως θα “πεθάνουμε” όλοι για να ζήσουμε στιγμές σαν τις περσινές. Ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, το πιστεύουμε. Πιστέψτε το και εσείς.

Υ.Γ. Πριν δύο χρόνια με τους ίδιους παίχτες ζήσαμε κάτι ανάλογο με το χθεσινό αλλά αυτοί οι ίδιοι μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές. Το θα κάνουν και φέτος

Υ.Γ.2: Οι ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλώνουν μια ομάδα. Όμως περισσότερο και από αυτό ένα κλαμπ μεγαλώνει ότι διαχειρίζεται το ίδιο καλά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Με επιμονη και χαμηλά το κεφάλι θα φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε".

Γιώργος Σαββίδης: "Η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ