ΠΑΟΚ

Φορτούνα Σιτάρντ για Μυστακίδη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, ομάδα πρώτης κατηγορίας, έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ και ζήτησε δανεικό για ένα χρόνο τον Γιάννη Μυστακίδη.

Σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη βρίσκεται η Φορτούνα Σιτάρντ. Η ολλανδική ομάδα, που συμμετέχει στην Eredivisie, θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και ζήτησε από τον Δικέφαλο τον 23χρονο επιθετικό.

Το συμβόλαιο του Θεσσαλονικού ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ τελειώνει το 2020, η ΠΑΕ δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει δανεικό, οι συζητήσεις με τη Φορτούνα συνεχίζονται και μένει να φανεί εάν τελικά προκύψει συμφωνία.

Το περασμένο εξάμηνο ο Μυστακίδης είχε δοθεί στον Παναθηναϊκό, με τον οποία κατέγραψε έξι συμμετοχές. Με τον ΠΑΟΚ ο "Μύστα" έχει αγωνιστεί σε 64 παιχνίδια, έχει σημειώσει 11 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από Πιερικό, SV Waldhof Mannheim Κ19, Freiburg Κ19 και Hoffenheim Κ17.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής η Φορτούνα Σιτάρντ έχει δώσει δύο αγώνες στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με απολογισμό μία ισοπαλία και μία ήττα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ