ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Πρώτη σεζόν που νιώθω ότι υπάρχουν τόσα εμπόδια"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως από το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πήρε το "Χ" στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εν τούτοις δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ. Ο δικέφαλος πήρε μόλις έναν πόντο από το ντέρμπι με το τριφύλλι, ενώ έχασε με τραυματισμό τον Βιεϊρίνια -έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμπέλ Φερέιρα είπε πως "από τη στιγμή που ερχόμαστε μετά από μια μεγάλη διακοπή δεν θα πρέπει ο κόσμος να περιμένει καλά ματς. Πράγματι στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί. Σήμερα παίξαμε καλύτερα, είχαμε γεμάτη εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, όμως το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Ο αντίπαλος μας δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις μόνο από στημένα και μιλάμε για έναν αντίπαλο με ποιότητα. Θεωρώ πως με βάση όσα έδειξαν οι δύο ομάδες αξίζαμε τη νίκη".

Αναφορικά με το τι κρατάει από τον αγώνα με το τριφύλλι, υποστήριξε: "Κρατάμε τη σταθερότητα της ομάδας. Ότι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φτάσει στην περιοχή μας και στο επιθετικό κομμάτι είχαμε μεστή εμφάνιση. Το μοναδικό που θέλουμε να αλλάξουμε είναι να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμαστε".

Τέλος, για τα προβλήματα τραυματισμών που διαρκώς προκύπτουν, είπε πως "η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη σεζόν που νιώθω ότι υπάρχουν τόσα εμπόδια μέσα στη σεζόν, από τραυματισμούς, από χαμένους βαθμούς τους, οποίους θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Παρόλ' αυτά έχουμε μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ακόμα και αν έχουν να παίξουν καιρό. Είναι ωραίο να βλέπεις τους παίκτες σου να έχουν θέληση και προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για τη συνέχεια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ