ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Όλοι μαζί θα βρούμε τη λύση"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην ενότητα των συνεντεύξεων που έχει δημιουργήσει το PAOK TV για το social distancing, τονίζοντας πως "όλοι μαζί θα βρούμε τη λύση".

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα είναι ο επόμενος που θα μιλήσει στο social distancing του PAOK TV, την ενότητα με συνεντεύξεις ανθρώπων της ομάδας που δίνονται στη διάρκεια της απομόνωσης τους στο σπίτι λόγω κορονοϊού. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλά εκτός των άλλων και για την ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνει τις ημέρες αυτές.

"Κατά πρώτο λόγο θα ήθελα να χαιρετήσω όλους του Έλληνες και ιδιαίτερα του φίλους του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση, όντας οικογενειάρχης μιας και όπως ξέρετε είμαι εδώ, στη Θεσσαλονίκη, μόνος εδώ και ένα μήνα, απομονωμένος στο σπίτι μου. Δεν είναι αυτό που θα ήθελα αλλά σε αυτές τις στιγμές πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κράτους και να συμμορφωνόμαστε μιας και η παραμονή στο σπίτι είναι το καλύτερο για όλους. Πρέπει λοιπό να το υποστώ και να πιστεύω σύντομα όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βρούμε μια λύση που θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα" λέει ο Αμπέλ Φερέιρα στην προαναγγελία της συνέντευξης του από τον ΠΑΟΚ.

Πάρτε μια γεύση εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ