ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Όλα με τον ΠΑΟΚ έγιναν μέσα σε δύο ημέρες"

Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, αποχαιρέτησε την Μπράγκα μέσω ανοικτής επιστολής και ξεκαθάρισε ότι οι δύο ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι την πρόσληψή του από το Δικέφαλο ήταν έντονες συναισθηματικά.

Προπονητής του ΠΑΟΚ κι επίσημα είναι από το βράδυ της Δευτέρας (1/7) ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο 40χρονος Πορτογάλος ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε την τέως ομάδα του, Μπράγκα.

Υποστήριξε ότι οι οι δύο ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι την πρόσληψή του από το Δικέφαλο ήταν έντονες συναισθηματικά και κατέληξε ότι "δεν υπάρχουν καλοί προπονητές χωρίς καλούς παίκτες". Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Τα πάντα έγιναν τόσο γρήγορα. Έδωσα δύο ημέρες ρεπό στην ομάδα και μέσα σε δύο ημέρες έγιναν όλα. Ήταν μια πρόκληση για όλες τις πλευρές. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν. Είναι μια μέρα άκρως συναισθηματική για εμένα. Ευγνωμοσύνη απέναντι σε αυτό το κλαμπ, σε αυτούς τους οπαδούς, στη γενικότερη λειτουργία τους γύρω από το ποδόσφαιρο και φυσικά στον πρόεδρο της ομάδας. Μα πάνω απ΄όλα είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου. Δεν υπάρχουν καλοί προπονητές χωρίς καλούς παίκτες.

Αυτοί μαζί με την γενικότερη φιλοσοφία που είχαμε, με έκαναν έναν ικανό και φιλόδοξο προπονητή που θέλει καθημερινά να μαθαίνει. Αυτό το μήνυμα είναι από εμένα για εσάς με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που ζήσαμε αυτά τα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για Ολιβέιρα
Λουίς Κάστρο: "Ο Αμπέλ είναι συνδυασμός Μαρτίνς και Καρντόσο"
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε για τρία χρόνια τον Φερέιρα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ