ΠΑΟΚ

Φαν Λα Πάρα στο Sport24.gr: "Δεν με ενδιαφέρει να παίξω στην Ελλάδα"

Red Star's Rajiv van la Parra, left, in action with Tottenham's Tanguy Ndombele during their Champions League group B soccer match at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Red Star's Rajiv van la Parra, left, in action with Tottenham's Tanguy Ndombele during their Champions League group B soccer match at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Ο 28χρονος Ολλανδός εξτρέμ, Ράιφ φαν Λα Πάρα, μιλά στο Sport24.gr για τις μεταγραφικές φήμες περί μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ. Το "ψηστήρι" από τον Χοσέ Κάνιας.

Δημοσιεύματα στην Ολλανδία εμφάνισαν την Κυριακή του Πάσχα (19/4) τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον 28χρονο εξτρέμ, Ράιφ Φαν Λα Πάρα, που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 28χρονο Ολλανδό εξτρέμ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ν' αγωνιστεί στην Ελλάδα.

"Να είμαι ειλικρινής μετά την εμπειρία μου στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, δεν με ενδιαφέρει να παίξω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το "ψηστήρι" που δέχεται από τον Ισπανό πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα του Βελιγραδίου και πρώην μέσο του Δικεφάλου, Χοσέ Κάνιας:

"Ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, κυρίως από τον Κάνιας. Μου έχει μιλήσει αρκετά για την ομάδα και τους φανατικούς οπαδούς της. Μου μίλησε ιδιαίτερα για τη δύναμη που έχει ο κόσμος. Μου είπε ότι δεν πρόκειται μόνο για πολύ καλούς παίκτες, αλλά και για πολύ καλά αποδυτήρια. Κατά τη γνώμη του θα με βοηθούσε να πήγαινε στον ΠΑΟΚ. Με τον Ντιέγκο (Μπίσεσβαρ) που είναι και συμπατριώτης μου δεν έχω μιλήσει, αλλά ξέρω ότι λατρεύεται στη Θεσσαλονίκη".

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ