ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώνει η Σλάβια το ταξίδι τουΣτοχ στην Ελλάδα

Επιβεβαιώνει η Σλάβια το ταξίδι τουΣτοχ στην Ελλάδα

Ο Μίροσλαβ Στοχ βρίσκεται στο δρόμο για Θεσσαλονίκη, με άδεια από τη Σλάβια Πράγας, με σκοπό να συζητήσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Η δήλωση του τεχνικού διευθυντή της τσεχικής ομάδας.

Μέσα από το επίσημο σάιτ της Σλάβια Πράγας, της ομάδας του Μίροσλαβ Στοχ, επιβεβαιώνεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σλοβάκου εξτρέμ.

"Ο Μίνο έχει άδεια να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ" αναφέρει η δήλωση του τεχνικού διευθυντή της Γιαν Νέσμαρ με αφορμή την απουσία του Στοχ από την αποστολή των Τσέχων που ταξιδεύει για προετοιμασία στην Αυστρία.

Με διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ, λίγο πριν κλείσει τα 30 του χρόνια ο Μίροσλαβ Στοχ δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος και να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα τον αποκτήσει με μεταγραφή από τη Σλάβια, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι το 2020 καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ το κασέ του ποδοσφαιριστή αγγίζει το ένα εκατομμύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίροσλαβ Στοχ… η επιστροφή
Κλεισμένος ο Στοχ, έρχεται ο Ντούγκλας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ