ΠΑΟΚ

Γιούχα σε Σαλπιγγίδη, "πέσιμο" στον διαιτητή

Γιούχα σε Σαλπιγγίδη, "πέσιμο" στον διαιτητή
INTIME SPORTS

Στιγμές έντασης εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Αγρια "γιούχα" στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος φυγαδεύτηκε, "πέσιμο" στον διαιτητή Δημητρόπουλο.

Σοκαρισμένοι από την ήττα οι οπαδοί του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών και έβριζαν τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το "στραβοπάτημα" της ομάδας τους.

Επιπλέον, αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ αντάλλαξαν ύβρεις, καθώς κάποιοι τα είχαν περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και λιγότερο με τον ρέφερι του αγώνα. Οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και αποφεύχθηκε χοντρό επεισόδιο. Ωστόσο, ο παίκτης που βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο των υβριστών ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, τον οποίο καλούσαν να σηκωθεί και να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Την ώρα που αποχωρούσε από τα αποδυτήρια οπαδοί τον αποδοκίμασαν άγρια και κινήθηκαν εναντίον του, χωρίς, όμως, να φτάσουν κοντά του, καθώς 15 άνδρες τις σεκιούριτι του ΠΑΟΚ πήγαιναν τον "Σάλπι"... καροτσάκι μέχρι το αυτοκίνητό του. Τελικά, έφυγε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, ωστόσο ήταν εμφανώς απογοητευμένος και στεναχωρημένος για αυτό που συνέβη για μια ακόμη φορά εναντίον του.

Σε ό,τι αφορά σε πρόταση που φέρεται να έχει από την Καραμπούκσπορ, η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε κρούση από έναν ατζέντη, ο οποίος τον ρώτησε αν τον ενδιαφέρει να πάει στην Τουρκία για τη συγκεκριμένη ομάδα, και το θέμα έμεινε εκεί. Δεν κατατέθηκε καμία συγκεκριμένη πρόταση.

"Πέσιμο" στον Δημητρόπουλο

Το ταξί που μετέφερε τον διαιτητή από την Φθιώτιδα έγινε αντιληπτό από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ... Από διαφορετική έξοδο από αυτήν που αποχωρούν συνήθως οι διαιτητές, έφυγε από την Τούμπα ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος. Ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέμεινε να βγει από τα αποδυτήρια των παικτών, η Αστυνομία επέλεξε να τον βγάλει από την Θύρα 8.Εκεί, έγινε αντιληπτός από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αρχικά του πέταξαν μπουκάλι. Μάλιστα, ένας από αυτούς ξέφυγε από τον αστυνομικό κλοιό και κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του ταξί που μετέφερε τον ρέφερι από την Φθιώτιδα.Προς αποφυγήν των χειρότερων ο οπαδός του ΠΑΟΚ κλώτσησε την πόρτα του ταξί και τα πράγματα τελείωσαν εκεί.

Ξεφωνητά σε Χάβο!

Ο εκνευρισμός έφερε και αποδοκιμασίες (όχι πολύ έντονες) από μερίδα οπαδών και σε βάρος του Μάκη Χάβου, την ώρα που έφευγε από το γήπεδο το πούλμαν του Παναιτωλικού. Λίγοι, έφτασαν στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν και προδότη, γιατί η ομάδα του κέρδισε τον ΠΑΟΚ και μπορεί να του στερήσει τον τίτλο, προφανώς αδυνατώντας να αντιληφθούν ότι απλά έκανε την δουλειά του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Χάνει δύο ματς ο Ρατς!
Δεν έφτανε στον Αναστασιάδη το πρόβλημα που προέκυψε από την... λειψανδρία που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ήρθε και η έβδομη κάρτα του Ράζβαν Ρατς στο ματς με τον Παναιτωλικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ