ΠΑΟΚ

Γκρίνια κόσμου σε Σαββίδη

Γκρίνια κόσμου σε Σαββίδη
Βρύζας Σαββίδης

Δείτε βίντεο με όσα έγιναν κατά την αποχώρηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ από την Τούμπα. Τι ζήτησαν οι οπαδοί του "Δικεφάλου"... (VIDEOS)

Τεταμένο ήταν το κλίμα έξω από την Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Από το στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια δεν γλίτωσε ούτε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης. Ο Ρώσος επιχειρηματίας ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του έγινε δέκτης, αρχικά, αποδοκιμασιών και στη συνέχεια χειροκροτημάτων!

Πιο αναλυτικά, αρκετός κόσμος του φώναζε πως έπρεπε οι παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη να είχαν έρθει νωρίτερα, άλλοι του είπαν πως πρέπει να φύγει ο Ζήσης Βρύζας από την ομάδα, γιατί της κάνει κακό, ενώ κάποιοι άλλοι φώναζαν πως πρέπει να γίνουν κι άλλες μεταγραφές για να πάει καλύτερα η ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με το που ο Σαββίδης μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει πολλοί ήταν εκείνοι που τον χειροκρότησαν, βάζοντας έτσι τέλος στο... μίνι επεισόδιο που πήγε να δημιουργηθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ