ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Καντουρί: "Σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος ο Σάρι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τη συνάντηση του στην διάρκεια του αγώνα με την Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας ο Ελ Καντουρί.

OΟμάρ Ελ Καντουρί μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι για τη χθεσινή συνάντηση του με τους Μαουρίτσιο Σάρι και Ζορζίνιο με τους οποίους συνεργάστηκε όταν αγωνιζόταν στους παρτινοπέι αλλά και τη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

«Στη Θεσσαλονίκη ζω πολύ ωραία. Η πόλη είναι όμορφη και μοιάζει αρκετά με την Νάπολι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα δυόμιση χρόνια που έζησα εκεί και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα μπορώ. Διατηρώ ακόμη σχέσεις με πρώην συμπαίκτες μου εκεί. Προγραμμάτιζα να συναντηθώ και με τον Μέρτενς στο Βέλγιο αλλά τελικά δεν καταφέραμε να βρεθούμε.

Με τον ΠΑΟΚ φτάσαμε ένα βήμα από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με έλειψε η εμπειρία απέναντι στην Μπενφίκα. Μετά την ισοπαλία στην Πορτογαλία προηγηθήκαμε στην έδρα αλλά κάναμε πολλά προσωπικά λάθη και χάσαμε. Όπως και να έχει κανείς δεν περίμενε να αποκλείσουμε την Σπαρτάκ Μόσχας στο προηγούμενο γύρο, κάτι που ήταν σπουδαίο για μας».

«Χθες συναντήθηκα με το Σάρι, χαιρετηθήκαμε και με αυτόν και με το Ζορζίνιο και μιλήσαμε λίγο για τον αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολος για μας και ιδιαίτερα επίπονος. Νιώθω όμορφα κάθε φορά που βλέπω το Σάρι, εκτός από ένα μικρό διάστημα όταν έφυγα από τη Νάπολι για την Έμπολι, όταν υπήρξε μεταξύ μας μια παρεξήγηση. Θεωρώ πάντως ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής. Χθες δεν τον είχα δει ωστόσο όταν μου μίλησε αμέσως αναγνώρισα τη φωνή του και με αγκάλιασε» είπε ο Καντουρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ