ΠΑΟΚ

Έκλεισε οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Τόσκα

Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αλίν Τόσκα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ συμφώνησε οριστικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έρχεται για να κλείσει τον δανεισμό του από τη Μπέτις.

Ο ΠΑΟΚ, που τα έχει βρει σε όλα με την Μπέτις για το δανεισμό του Αλίν Τόσκα, φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Ρουμάνο αμυντικό για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Σε αυτό θα προβλέπεται και ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του που θα φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Τόσκα που οριστικοποίησε την τελική συμφωνία και την Παρασκευή (24/8) θα τον ακολουθήσει ο ίδιος ο παίκτης.

Ο 26χρονος Ρουμάνος διεθνής, που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Στεάουα Βουκουρεστίου όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Τότε έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε από τη Σαγκεάτα Νάβονταρ και το επόμενο καλοκαίρι πήγε στη Βιτορούλ.

Οι εμφανίσει του με την Βιτορούλ ανάγκασαν τη Στεάουα Βουκουρεστίου να δαπανήσει 400.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πίσω το καλοκαίρι του 2014. Εκεί παρέμεινε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017 όταν και αποκτήθηκε από την Μπέτις. Στην Ισπανία παρέμεινε ένα χρόνο, αφού τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπενεβέντο.

Η ιταλική ομάδα του έδωσε θέση βασικού, αλλά τελικά δεν τον κράτησε αφού υποβιβάστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ