VIRAL

Όταν ο Τόσκα έδειχνε κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο (Video)

Όταν ο Τόσκα έδειχνε κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο (Video)

Κατά τη διάρκεια αναμέτρησης για το ρουμανικό πρωτάθλημα ανάμεσα στην Στεάουα Βουκουρεστίου και την Chiajna ο Αλίν Τόσκα είχε δείξει την κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο του.

Ο Αλίν Τόσκα είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα αστείο στιγμιότυπο όταν αγωνιζόταν στην Στεάουα Βουκουρουστίου. Κατά τη διάρκεια τη σεζόν 2014-15 η ομάδα της ρουμανικής πρωτεύουσας είχε φιλοξενήσει την Chiajna.

Σε κάποιο σημείο του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε χάσει τις κάρτες του οι οποίες είχαν πέσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο παίκτης που τις βρήκε ήταν ο Αλίν Τόσκα. Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ, ο οποίος είναι κοντά στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τις μάζεψε και περίμενε να διακοπεί το ματς για να τις δώσει στο διαιτητή. Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον παίκτη των φιλοξενούμενων, Μάριαν Κονσταντινέσκου και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Χαμογελώντας έδειξε την κίτρινη κάρτα στον αντίπαλο του προκαλώντας φυσικά γέλιο σε όσους ήταν τριγύρω. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Στεάουα Βουκουρεστίου είχε επικρατήσει σε εκείνο το ματς με 3-1.

Δείτε το αν μη τι άλλο αστείο στιγμιότυπο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ