ΠΑΟΚ

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Τόσκα!

Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Toni Kroos, left, tussles for the ball with Real Betis' Alin Tosca during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Μπέτις για τον δανεισμό του Αλίν Τόσκα με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο 26χρονος Ρουμάνος αριστερός μπακ έπαιξε πέρυσι οκτώ ματς με τη Μπέτις στην Πριμέρα και 13 με τη Μπενεβέντο στο Καμπιονάτο.

Ο δικέφαλος του Βορρά τα είχε βρει σε όλα με τη Ρεάλ Μπέτις για το δανεισμό του Αλίν Τόσκα και ο Ρουμάνος αμυντικός θα αγωνιστεί τουλάχιστον την επόμενη σεζόν στην Τούμπα. Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο το σημαντικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ότι με τον ερχομό του, καλύπτεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζητούσε εδώ και καιρό έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί είτε να αποτελέσει εναλλακτική του Βιεϊρίνια είτε ακόμη και να απελευθερώσει τον αρχηγό των ασπρόμαυρων από το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 26χρονος Ρουμάνος διεθνής, που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.Ο Τόσκα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Στεάουα Βουκουρεστίου όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Τότε έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκσε από τη Σαγκεάτα Νάβονταρ και το επόμενο καλοκαίρι πήγε στη Βιτορούλ.

Οι εμφανίσει του με την Βιτορούλ ανάγκασαν τη Στεάουα Βουκουρεστίου να δαπανήσει 400.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πίσω το καλοκαίρι του 2014. Εκεί παρέμεινε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017 όταν και αποκτήθηκε από την Μπέτις. Στην Ισπανία παρέμεινε ένα χρόνο, αφού τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπενεβέντο.

Η ιταλική ομάδα του έδωσε θέση βασικού, αλλά τελικά δεν τον κράτησε αφού υποβιβάστηκε.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ