ΠΑΟΚ

Είπε το "ναι" στον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ

CSKA's Pontus Wernbloom, left, challenges for the ball with Benfica's Luisao during the Champions League Group A soccer match between CSKA Moscow and Benfica in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
CSKA's Pontus Wernbloom, left, challenges for the ball with Benfica's Luisao during the Champions League Group A soccer match between CSKA Moscow and Benfica in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Ο Πόντους Βέρνμπλουμαπάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις. Ακόμα και αύριο η άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ από τις αρχές του καλοκαιριού ήταν ο Πόντους Βέρνμπλουμ στον οποίο οι άνθρωποι του Δικέφαλου πρόσφεραν... βασιλικό συμβόλαιο για να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και του άφησαν όλη την άνεση του χρόνου για να δώσει την απάντηση του.

Το πολυπόθητο "ναι" του Σουηδού κεντρικού χαφ ακούστηκε μια ημέρα μετά από την εντυπωσιακή επικράτηση του Δικέφαλου στον αγώνα με τη Βασιλεία κι ο παίκτης αναμένεται ακόμη και αύριο να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για τις οριστικές συζητήσεις και την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Τελικά, φαίνεται πως ο Βέρνμπλουμ είναι η μεταγραφή "βόμβα" που από νωρίς είχε προαναγγείλει στα social media o Γιώργος Σαββίδης.

Photo credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ