ΠΑΟΚ

Δίνει φανέλα βασικού στον Ελ Καντουρί ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά στην ομάδα του για τον αγώνα της Τετάρτης με την Μπενφίκα σε σχέση με το σχήμα που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στο Ντα Λουζ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη το βράδυ (22:00) στην κατάμεστη Τούμπα τη Μπενφίκα σε ένα από τα κρισιμότερα, αν ότι το κρισιμότερο ματς της ιστορίας του. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσαν το πρωί της Τρίτης την προετοιμασίας του με τον Λουτσέσκου να μην ανοίγει τα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα.

Με βάση τη λογική και τα όσα έχουμε δει στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού στον Ομάρ Ελ Καντουρί που δεν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με τον Μαροκινό να περνάει στην ενδεκάδα αντί του Ζαμπά και αυτή αναμένεται να είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς στην Πορτογαλία.

Οπότε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα διαμορφωθεί ως εξής. Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης με την τετράδα της άμυνας να αποτελείτε από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κάνιας και Μαουρίτσιο ενώ στην τριάδα μπροστά τους θα παίξουν οι Ελ Καντουρί και Λημνιός στα δυο άκρα με τον Πρίγιοβιτς να είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Πέλκα να κινείται πίσω του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ