ΠΑΟΚ

Δικηγόρος Βέρνμπλουμ: "Δεν ευθύνεται η Νίνα"

CSKA's Pontus Wernbloom, left, challenges for the ball with Benfica's Luisao during the Champions League Group A soccer match between CSKA Moscow and Benfica in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Πόντους Βέρνμπλουμ AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Ο δικηγόρος του Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε λόγο για μη επίτευξη του στόχου στις διαπραγματεύσεις του Σουηδού με τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας ως λανθασμένη την εντύπωση ότι η σύζυγος του παίκτη ευθύνεται για το διαφαινόμενο… ναυάγιο.

Ο Καρλ Φάγκερ, νομικός της πλευράς Βέρνμπλουμ, που ήταν και αυτός παρών στις συζητήσεις του Σουηδού με τον Δικέφαλο στη Θεσσαλονίκη μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του.

"Η πληροφόρηση για τη Νίνα είναι προφανώς εντελώς λανθασμένη. Τύχαμε μιας πολύ θερμής υποδοχής. Tόσο η ομάδα, όσο και η πόλη άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στον Πόντους και τη Νίνα, ωστόσο δεν είμαστε μέσα στο στόχο των διαπραγματεύσεων. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε και θα είναι μια καλή ιδέα εάν βρούμε κάποια λύση…" υποστήριξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος Σουηδός χαφ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του και με τον μάνατζέρ του, αλλά δεν υπέγραψε, με αποτέλεσμα το διαφαινόμενο deal να τιναχθεί στον "αέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοιτά τις εναλλακτικές για Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ
Χαμός στο twitter με τη σύζυγο του Βέρνμπλουμ (PHOTOS)

AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ