ΠΑΟΚ

Κοιτά τις εναλλακτικές για Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ

CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η προθεσμία των τεσσάρων ημερών στον Πόντους Βέρνμπλουμ ξεκίνησε να "τρέχει" και ο Δικέφαλος ψάχνει πλέον και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του.

Ο ΠΑΟΚ ότι ήταν να κάνει στην περίπτωση του Βέρνμπλουμ το έκανε, χωρίς για την ώρα να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου του ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να τον περιμένουν για πολύ ακόμη και του έχουν δώσει ένα τελευταίο περιθώριο, τεσσάρων ημερών για να απαντήσει.

Ήδη ωστόσο στην Τούμπα εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την μεσαία τους γραμμή από την λίστα την κορυφή της οποίας βρίσκεται εδώ και μήνες ο Σουηδός.

Χαρακτηριστική για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι και μια μεταμεσονύκτια ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στα social media. "Αν θέλεις να κάνεις το Θεό να γελάσει, κάνε σχέδια. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Πάμε παρακάτω…." έγραψε ο γιος του ισχυρού άνδρα του Δικέφαλου.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Ακπόμ η λίστα για τη Σπαρτάκ
Χάνει το πρώτο ματς με Σπαρτάκ ο Βιεϊρίνια
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Βέρνμπλουμ
Δεν υπέγραψε ο Βέρνμπλουμ, τέσσερις μέρες προθεσμία του έδωσε ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ