ΠΑΟΚ

Δημοσιεύματα για Κάτσε και Λάτσιο

Δημοσιεύματα για Κάτσε και Λάτσιο
INTIME SPORTS

Στο εξωτερικό ασχολούνται με το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Νέα βοήθεια σε Ροστόφ από Σαββίδη.

Αναφορές για τον Εργκους Κάτσε και την Λάτσιο έχουν στην Ιταλία. Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα "βλέπει" τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Για τον τελευταίο γράφουν και στην Αλβανία που επικαλούνται τα όσα "κυκλοφορούν" στην Ιταλία για τον παίκτη. Και μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η Λάτσιο προσφέρει 1,5 εκ. ευρώ για τον Κάτσε. Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες για την ιταλική ομάδα και τον Αλβανό μέσο.

Νέα οικονομική βοήθεια Σαββίδη σε Ροστόφ

O Ιβάν Σαββίδης πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει βοηθήσει την Ροστόφ και μάλιστα από την συγκεκριμένη ομάδα τον έχουν ευχαριστήσει δημοσίως. Η ιστοσελίδα tass.ru/sportκάνει λόγο για νέα οικονομική βοήθειά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Ροστόφ και αναφέρει πως το ποσό είναι 47.000.000 ρούβλια.

Τα εισιτήρια για το ματς με Ξάνθη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της αναφέρει για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην SKODA Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (03.01) στις 17:15 στο SKODA Ξάνθη Arena.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεριμνήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για την αγορά εισιτηρίου, αφού υπάρχει πιθανότητα να μην μπορούν να εξασφαλίσουν είσοδο στο γήπεδο την μέρα του αγώνα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα είναι διαθέσιμα από τα εξής σημεία πώλησης:

Α) Στα καταστήματα Public

Β) Μέσω Internet, στην σελίδα viva.gr

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις παρακάτω θύρες:

Θύρα Δ με τιμή 20€

Θύρα Γ1 με τιμή 25€

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ