ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για το Περιστέρι

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Λουτσέσκου MOTIONTEAM

Με τον Καντουρί πιθανότατα αντί του Πέλκα θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι για το ντέρμπι κορυφής εναντίον του Ατρόμητου.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα στην Αθήνα έτοιμος να αντιμετωπίσει αύριο τον Ατρόμητο σε έναν αγώνα που είναι κομβικός για τη συνέχεια του στο πρωτάθλημα. Μια νίκη στο Περιστέρι θα του δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να συντηρήσει αλλά πιθανότατα να διευρύνει ακόμη την διαφορά του από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και δεν αποπροσανατολίζονται. Άλλωστε μια φορά μέχρι τώρα εμφανίστηκαν χαλαροί σε αγώνα, απέναντι στη Βίντι και το πλήρωσαν.

Ο Ρουμάνος που τις προηγούμενες ημέρες δοκίμαζε σχήμα χωρίς τον Λέο Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας του, φαίνεται πως τελικά θα προτιμήσει να πάει στα σίγουρα με το Βραζιλιάνο κανονικά στην ενδεκάδα. Έτσι ο Βιεϊρίνια θα παραμείνει λογικά αριστερά και ο Τόσκα στον πάγκο με τους Κρέσπο και Βαρέλα να συνθέτουν την αμυντική γραμμή του Δικέφαλου μπροστά από τον Πασχαλάκη.

Με το δίδυμο Κάνιας και Βέρνμπλουμ στα αμυντικά χαφ η διαφοροποίηση σε σχέση με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θα είναι ο Καντουρί σε ρόλο επιτελικό, αντί του Πέλκα. Οι άλλοι τρεις της επίθεσης θα είναι οι ίδιοι: Ζαμπά δεξιά, Μπίσεσβαρ αριστερά και ο… καυτός Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι; Να διευρύνει και άλλο το ιστορικό νικηφόρο του σερί από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, να συνεχίσει το αήττητο του μακριά από τη έδρα του για ένατο σερί παιχνίδι και το κυριότερο: να διατηρηθεί μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας απώλειες από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του για τον τίτλο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ