Ασημένιος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η RIST HELLAS

Ασημένιος χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η RIST HELLAS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την RIST HELLAS, αποκλειστικού αντιπροσώπου ευρείας σειράς fashion και high-end brands στο χώρο της ωρολογοποιίας και των κοσμημάτων υψηλής αισθητικής.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την RIST HELLAS, αποκλειστικού αντιπροσώπου ευρείας σειράς fashion και high-end brands στο χώρο της ωρολογοποιίας και των κοσμημάτων υψηλής αισθητικής, για την Ελλάδα και την Κύπρο, ως Silver Partner.

Η RIST HELLAS, μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας, στοχεύει στην ανάδειξη των σημαντικότερων brands της, όπως τα TW STEEL, Oris, Armani και Fossil. Η πρωτοπόρα συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής εξωστρέφειας για την εταιρεία, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στα ανδρικά κοινά.

Σχετικά με αυτή τη συνεργασία ο CEO της RIST HELLAS, Βασίλης Τοτόλης, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με έναν από τους ιστορικότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας με πιστούς φίλους σε όλη την Επικράτεια", ενώ, συμπλήρωσε:

"Η χορηγική συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί την απαρχή μιας συνολικότερης στρατηγικής επικοινωνίας με τα ανδρικά κοινά, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αναδείξουμε τα προϊόντα μας αλλά και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους".

Περισσότερες πληροφορίες για τη RIST HELLAS: www.rist.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24