ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Το πλάνο του Λουτσέσκου για τον "τελικό"

EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (13/12, 19:55) με τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή.

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League πρέπει να πάρει τη νίκη στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ στην Τούμπα (13/12, 19:55), θα πρέπει να παίξει και με όλα τα όπλα του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του με τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν πρόκειται να κάνει οικονομία δυνάμεων προστατεύοντας παίκτες για τον αγώνα της Δευτέρας (17/12) με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Λάρισα θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα του Δικέφαλου δύο ποδοσφαιριστές: ο Δημήτρης Πέλκας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός στη θέση του Ομάρ Ελ Καντουρί, που έμεινε μάλιστα και εκτός αποστολής και πιθανότατα ο Λέο Ζαμπά αντί του Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος που πήγε αρκετά καλά απέναντι στην ΑΕΛ θα δώσει την θέση του στο νεαρό Βραζιλιάνο που έκανε άνω κάτω την άμυνα των Λευκορώσων στην νίκη με 4-1 στο Μινσκ.

Από εκεί και πέρα αυτοί που κρατούν τη θέση τους είναι οι εξής... Ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, οι τέσσερις... γνωστοί της άμυνας (Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια), το δίδυμο στα αμυντικά χαφ Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ, παρά την επιστροφή του Κάνιας, ο Λημνιός στο δεξί άκρο της επίθεσης και φυσικά ο Πρίγιοβιτς.

Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μην επηρεαστούν από τα νέα που θα φτάνουν στην Τούμπα από τη Βουδαπέστη και το παιχνίδι της Βίντι με την Τσέλσι και να παλέψουν για τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μετά το σφύριγμα της λήξης θα ξέρουν αν θα βρίσκονται στους 32 της διοργάνωσης ή αν πλέον θα μπορούν να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ