ΠΑΟΚ

A Bola: "Ο Εντουάρντο θέλει να συνεργαστεί πάλι με τον Αμπέλ Φερέιρα"

Academica's Wilson Eduardo, right, vies for the ball with Hapoel Tel Aviv's Eliran Danin during their Europa League Group B soccer match at the Bloomfield stadium in Tel Aviv, Israel,Thursday, Dec. 6, 2012 . (AP Photo/Ariel Schalit)
Academica's Wilson Eduardo, right, vies for the ball with Hapoel Tel Aviv's Eliran Danin during their Europa League Group B soccer match at the Bloomfield stadium in Tel Aviv, Israel,Thursday, Dec. 6, 2012 . (AP Photo/Ariel Schalit) AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Μπορεί το ενδιαφέρον για τον Ουίλσον Εντουάρντο να μην επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα σενάρια για αυτό δίνουν και παίρνουν και στην Πορτογαλία.

Σε δημοσίευμα της, η πορτογαλική εφημερίδα " A Bοla" αναφέρει πως ο κύκλος του Ουίλσον Εντουάρντο στην Μπράγκα φαίνεται πως έχει κλείσει, καθώς το συμβόλαιο του εκπνέει και υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του. "Δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν που ενδιαφέρεται για αυτόν αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ" , γράφουν οι Πορτογάλοι.

"Δεν είναι μόνο οι ικανότητες του Εντουάρντο που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αυτό αλλά και η παρουσία στον πάγκο της ελληνικής ομάδας του προπονητή που τον γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον, του Αμπέλ Φερέιρα", συμπληρώνεται στο δημοσίευμα και τονίζεται πως " οι πιθανότητες να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ είναι πολλές αφού το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Φερέιρα ενθουσιάζει τον παίκτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπράνκο: "H πίεση στον ΠΑΟΚ δεν είναι μικρότερη από της Ρεάλ"
Ουίλσον Εντουάρντο, το Μήλον της Έριδος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ