ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μάντζιος: "Ήμασταν καλύτεροι"

Μάντζιος: "Ήμασταν καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη στην ομάδα και κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς από το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος στο ματς με τον Λεβαδειακό και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς που τον απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτό τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Κομοτηνής ο τεχνικός των γηπεδούχων Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

" Θεωρώ ότι ήταν μία σημαντική νίκη και δίκαιη για την ομάδα μας. Μετά το πρώτο τέταρτο βρήκαμε τα πατήματα μας, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και ουσιαστικά με εξαίρεση τη φάση του 42ου λεπτού δεν αδικηθήκαμε. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές και μετά τη νίκη κρατάμε τους 3 βαθμούς.

Μετά από κάθε διακοπή δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Μας απομακρύνει αυτή η νίκη από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα έχουμε επιστροφές στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του".

Για τους τραυματίες είπε: " Ο Τζάνης έχει αποκομίσει ένα χτύπημα στη μέση ενώ του Χρήστου ο τραυματισμός αφορά τον τένοντα".

Για το θέμα του Κάσες και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας τόνισε: " Αρμόδια για αυτά τα θέματα είναι η διοίκηση. Δεν έχω κάποια νεότερη πληροφόρηση, καθώς συγκεντρωθήκαμε στο παιχνίδι".

Για το νέο γυμναστή: " Ο Βαγγέλης Μπέκας, ο νέος γυμναστής της ομάδας. Πέρυσι ήταν στον Πανιώνιο ενώ στην αρχή της χρονιάς στον Πλατανιά".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ