Πάνω από ένα μήνα εκτός ο Σαντάνα στον Πανιώνιο

Ουάσινγκτον Σαντάνα

Τις υπηρεσίες του Ουάσινγκτον Σαντάνα για τουλάχιστον ένα μήνα θα στερηθεί ο Πανιώνιος με τον μέσο των "κυανέρυθρων" να έχει οστικό οίδημα στο πόδι.

Ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού ήρθε να προστεθεί στον Πανιώνιο καθώς ο Ουάσινγγκτον Σαντάνα χτύπησε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά από τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα στο μετατάρσιο.

Μάλιστα αμέσως του τοποθετήθηκε νάρθηκας τον οποίο θα φοράει τις τρεις εβδομάδες ενώ θα κινείται με πατερίτσες. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα με ενάμιση μήνα. Μια απουσία αρκετά σημαντική για τους "κυανέρυθρους" καθώς ο Σαντάνα πρόσφερε στο χώρο του κέντρου εκεί όπου ήδη είναι τραυματίας και ο Σιώπης.

Εν τω μεταξύ την Τρίτη οι παίκτες του Πανιωνίου είχε την ευκαιρία να χαλαρώσουν και θα επανέλθουν στις προπονήσεις και πάλι την Τετάρτη.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Quiz: Ποιος Κούγιας είσαι;

Είσαι ο τηλεΚούγιας ή απλά ο Πρόεδρος Κούγιας; Κάνε το τεστ και μάθε!

Πόσοι ήταν τελικά οι νεκροί του Πολυτεχνείου;

Η ιστορικός Ελένη Κούκη απαντάει στις ερωτήσεις μας για τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου, τη φιλολογία που στήνεται γύρω από αυτή και τα εγκλήματα της Δικτατορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ