ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με απώλειες ο Πανιώνιος απέναντι στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
Πανιώνιος MOTIONTEAM

Ο Πανιώνιος πάει με πέντε βασικές απουσίες στο παιχνίδι της Τετάρτης (24/5, 18/15) με τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League. Απρόοπτο με τον Βλάχο, μέσα ο Μαχμούτοβιτς.

Βασικοί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα μείνουν εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (24/5, 18/15), που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος υποβλήθηκε σε υπέρηχο από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα. Η διάγνωση ήταν θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, κάτι που σημαίνει φυσικά ότι ο δεξιός μπακ των "κυανέρυθρων" δεν παίζει κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι Γεσίλ, Σιώπης και Γιαννιώτης που συνεχίζουν την θεραπεία τους, καθώς και ο τιμωρημένος Μασούντ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς άφησε εκτός και τον Πλιάτσικα, ενώ λόγω των απουσιών που υπάρχουν, επιστράτευσε τον Μαχμούτοβιτς.

Επίσης, εκτός έμεινε ο Λάμπρου, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Μπαντής, Βοσνιάδης, Γκιοατά, Ρισβάνης, Οικονόμου, Μουκτάρης, Τασουλής, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Μπάλλας, Ταπόκο, Καθάριος, Μπεν, Μασούρας, Μαχμούτοβιτς, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Σαββίδης.

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 6 (3 ματς)

2. ΠΑΟΚ 5 (2 ματς)

3. Πανιώνιος 4 (3 ματς)

4. Παναθηναϊκός 2 (2 ματς)

* Εκκρεμεί η τύχη του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, που διεκόπη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ