ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λεμονής: "Πετύχαμε νίκη χρυσάφι"

Λεμονής: "Πετύχαμε νίκη χρυσάφι"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, χαρακτήρισε "χρυσάφι" τη νίκη της ομάδας του στη Κέρκυρα επί του ΑΟΚ

Για τον Πανιώνιο η νίκη στην Κέρκυρα επί της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" ήταν "χρυσάφι" για την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Superleague, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή.

Αυτό τόνισε ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας πως " Κλειδί στην επιτυχία μας ήταν η πίεση που ασκήσαμε προς την άμυνα της Κέρκυρας".

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Λεμονής: " Νομίζω ότι πετύχαμε την πιο καθοριστική νίκη στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Μπορώ πραγματικά να τη χαρακτηρίσω χρυσάφι. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιγνίδι νομίζω ότι η νίκη μας είναι κάτι παραπάνω από δίκαιη.

Ήρθαμε αποφασισμένοι στην Κέρκυρα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό ήταν ένας είτε τρεις βαθμοί. Καταφέραμε όμως με την απόδοσή μας να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιγνιδιού δεν κινδυνεύσαμε από την παραγωγή φάσεων της Κέρκυρας, παρά μόνο από κάποιες στημένες φάσεις.

Κλειδί στην επιτυχία μας ήταν η τακτική που ακολουθήσαμε και πιο συγκεκριμένα η πίεση που ασκήσαμε προς την άμυνα της Κέρκυρας. Περιορίσαμε τους αμυντικούς να μεταφέρουν την μπάλα στα χαφ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να οδηγηθεί στις μακρινές μπαλιές που εκεί δεν είχαμε πρόβλημα".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκαλίτσιος ανέφερε: " Πετύχαμε μια σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία.

Προσπαθήσαμε από την αρχή να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Παίξαμε αρκετά καλά και παρότι ισοφαριστήκαμε και μείναμε με δέκα παίκτες, δείξαμε την απαιτούμενη θέληση και με το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ