ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόρμπος: "Δεν γίνεται να με βλέπουν οι γιοι μου στην τηλεόραση να παίζω μπουνιές"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναγιώτης Κόρμπος κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι είχε διαρκώς το ρόλο του... ειρηνοποιού κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Πανιώνιος και την απάντησή του αξίζει να τη διαβάσετε.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επικράτησε εύκολα 3-0 του Πανιωνίου, αλλά το ματς, ειδικά στο πρώτο μέρος, είχε μπόλικη ένταση. Ο αρχηγός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Παναγιώτης Κόρμπος, έπαιζε διαρκώς τον ρόλο του... ειρηνοποιού και επιχειρούσε μόνιμα να κατευνάσει την ένταση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 33χρονος χαφ ρωτήθηκε γι' αυτό και απάντησε στη Nova: "Αυτά τα ιδανικά έχω πάρει από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου. Ότι όσο καιρό παίζω ποδόσφαιρο, πρέπει να το ευχαριστιέμαι. Στο ποδόσφαιρο είμαστε περαστικοί. Κάποια στιγμή σταματάει και μόλις σταματήσεις από το υψηλό επίπεδο, όλοι σε ξεχνάνε. Σημασία έχει όλοι να λένε για το όνομά σου όπου κι αν έχεις παίξει, μια καλή κουβέντα.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις φίλους και όχι εχθρούς. Είμαστε άνθρωποι, μέλη της κοινωνίας και αυτά είναι τα μηνύματα που πρέπει να περνάμε στα νεότερα παιδιά που ξεκινούν τώρα το ποδόσφαιρο Δεν γίνεται όταν θα με βλέπουν οι γιοι μου στην τηλεόραση εγώ να παίζω μπουνιές και να τσακώνομαι".

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Κόρμπος είναι ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ