ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Αποκλειστήκαμε κατά 99%"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Γρηγορίου EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, το 1-3 της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ σήμανε και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα. Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Δικεφάλου.

Μετά την εντός έδρας ήττα (1-3) από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, αφού παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Δικεφάλου, κατέστησε σαφές ότι η ομάδα του έχει αποκλειστεί κατά 99% από τον τελικό του θεσμού.

- Τι έφταιξε και στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος δεν ακολούθησε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ. Ήταν τόσο δυνατός ο αντίπαλος;

"Ναι, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός. Εμείς κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, ένα εκ των οποίων έφερε το πρώτο γκολ. Αυτό ουσιαστικά έριξε την ψυχολογία των δικών μου παικτών. Γνωρίζαμε ότι αν ο ΠΑΟΚ έβαζε γκολ, θα ήταν πολύ δύσκολο το θέμα της πρόκρισης. Θέλαμε να κάνουμε την προσπάθειά μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί προσπάθησαν παρά τα γκολ να παίξουν έως το 90', να βάλουν ένα γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο. Αυτό που μας μένει από αυτό το ταξίδι στο Κύπελλο, καθώς κατά 99% τελειώνει εδώ, μετά από τόσα χρόνια φτάσαμε στους τέσσερις. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για τη συμπαράσταση".

- Έπαιξε ρόλο η έλλειψη δεύτερου επιθετικού;

"Δεν είναι μόνο η έλλειψη δεύτερου επιθετικού, που ούτως ή άλλως ο Νίλσεν παρουσίασε στομαχικές διαταραχές και λίγο πριν από την έναρξη του ματς δεν ήταν καν στην αποστολή. Ο Γεσίλ παίζει και αυτός με πρόβλημα, είχε διάστρεμμα και έπαιξε με ένεση. Είμαστε συνηθισμένοι εφέτος σε αυτά. Έχουμε πολλές απώλειες, όπως ο Σιώπης, ο Ντουρμισάι. Έχουμε πορευτεί έτσι. Ρίχνοντας το βάρος στο πρωτάθλημα, ευελπιστώ να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως μας αρμόζει, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ