Ζήτησε την παραίτηση του Μποροβήλου ο Παναθηναϊκός

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη γνωστοποίηση της πρότασης του Αντιεισαγγελέα Εφετών Αθηνών κ. Πούλιο ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Super League για να δουν αν προτίθεται να παραιτηθεί.

Μετά τη γνωστοποίηση της πρότασης του Αντιεισαγγελέα Εφετών Αθηνών κ. Πούλιου, για το κασέτα gate ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε κάτι που θεωρείται προφανές.

Συγκεκριμένα επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Λίγκας Γιώργο Μποροβήλο ο οποίος είναι ένας από όσους θα καθίσουν στο εδώλιο σύμφωνα με την πρόταση του κ. Πούλιου και θέλησε να μάθει τις προθέσεις του σχετικά με το αν προτίθεται να παραιτηθεί άμεσα, προσθέτοντας ότι ο Παναθηναϊκός, σέβεται μεν το τεκμήριο της αθωότητας για τον οποιονδήποτε, θεωρεί ωστόσο ότι δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Λίγκας να έχει τέτοιου είδους «εκκρεμότητες» με την δικαιοσύνη.

Όπως έλεγαν από το τριφύλλι ο πρόεδρος της Super League απάντησε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος παραίτησης και έδειξε με τον τρόπο του ότι δεν τον απασχολεί καν το ηθικό ζήτημα που υπάρχει.

Μάλιστα από την πράσινη ΠΑΕ αναμένεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Brad Pitt είναι το μεγαλύτερο fashion icon της εποχής μας και έχουμε αποδείξεις

Οι στιλιστικές επιλογές του διάσημου ηθοποιού βασίζονται πάντα σε 3 βασικούς κανόνες, που από εδώ και στο εξής θα τους αποκαλούμε 'Νόμους του Brad'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer