ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μολέντο στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Με μία σημαντική απώλεια θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη, για το παιχνίδι της Τετάρτης (31/5) με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ροντρίγκο Μολέντο θα μείνει στην Αθήνα.

Ο Βραζιλιάνος ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός αποστολής, επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει η ενημέρωση που δόθηκε από το Τριφύλλι.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, ωστόσο είναι λογικό να συνδεθεί με τη σιγουριά της Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Είναι φανερό πως ο Βραζιλιάνος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, παρά τη διάθεση των ανθρώπων του Τριφυλλιού να τον κρατήσουν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ουζουνίδης έχει στη διάθεση του για το κέντρο της άμυνας τους Κουτρουμπή, Ευαγγέλου και τους κατά συνθήκη στόπερ, Κουρμπέλη και Ρέις.

Την αποστολή για τη συμπρωτεύουσα απαρτίζουν οι Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνονται οι: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης.

ΕΚΤΟΣ Ο ΜΠΕΡΓΚ

Εν αναμονή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ο Μάρκους Μπεργκ έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στην Τούμπα. Ωστόσο, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αν τελικά μειωθεί η ποινή του, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Θεραπεία ακολούθησε ο Ζέκα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τελάντερ, ενώ με άδεια απουσίασαν οι Λέτο, Ρινάλντι, Εμποκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ