ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μακέντα, Κουλιμπαλί και Οικονόμου στη Λάρισα

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης δεν πήρε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής (16/9, 18.15) με την ΑΕΛ τους Μακέντα, Κουλιμπαλί, Οικονόμου.

Δεν πήρε ρίσκα ο Γιώργος Δώνης και συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λάρισα μόνο τους απόλυτα έτοιμους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής του Τριφυλλιού άφησε στην Αθήνα τον ανέτοιμο Μακέντα και τους Κουλιμπαλί, Οικονόμου, οι οποίοι έκαναν μόλις τρεις προπονήσεις μετά τους τραυματισμούς τους.

Επίσης, εκτός έμειναν ο τραυματίας Μουνιέ και ο Παντελάκης για λόγους τακτικής. Ο Χρήστος Δώνης επανήρθε μετά τον τραυματισμό του, ενώ στη θεσσαλική πρωτεύουσα θα ταξιδέψουν συνολικά 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αποστολάκης, Καμπετσής.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή (16/9, 18.15), για την 3η αγωνιστική της Super League, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (15/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" με ασκήσεις σε χαλαρούς ρυθμούς και με διπλό ενεργοποίησης. Το μεσημέρι η αποστολή αναχώρησε οδικώς από την Αθήνα για τη Λάρισα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ