ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: "Το Κύπελλο είναι η ευκαιρία της σεζόν"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός και για τις προσωπικές του επιδιώξεις με την πράσινη φανέλα.

Έχοντας ενταχθεί στο ροτέισον της πρώτης ομάδας, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ενεργό μέλος του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός εξτρέμ αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν απομείνει για τη σεζόν και στα όσα φιλοδοξεί να πετύχει σε προσωπικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη στην κάμερα της Nova:

Για την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τον Αστέρα: «Έπρεπε να κερδίσουμε, αν χάναμε θα είχαμε πρόβλημα. Καταφέραμε να βάλουμε και γκολ στο τέλος. Είχαμε καλό σκορ από τον πρώτο αγώνα και δεν υπήρχε τόσο άγχος».

Για τη νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για νίκη ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά και δεν είχε σημασία το ότι είχαμε κερδίσει 4-0 στο πρώτο ματς. Έπρεπε να δείξουμε καλό πρόσωπο, το κάναμε και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το ματς με τη Βέροια: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε διαφορετικά. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα κερδίσουμε. Περιμένουμε κλειστή άμυνα από τη Βέροια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να κάνουμε γκολ τις φάσεις που θα κάνουμε».

Για το αν αποτελεί ευκαιρία για τίτλο το Κύπελλο και την προσέγγιση που κάνουν στο πρωτάθλημα: «Ναι, το Κύπελλο είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία φέτος στη σεζόν, θέλουμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και περιμένουμε τώρα να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο. Θέλουμε κάθε ματς πρωταθλήματος για να είμαστε στα play offs».

Για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν: «Είναι κάτι που δεν το περίμενα. Είναι μια ωραία εμπειρία για εμένα, το απολαμβάνω και το ζω όσο είμαι στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω να είμαι για πολλά χρόνια ακόμα εδώ».

Για το που μπορεί να φθάσει ο ίδιος: «Κάνω πολλά όνειρα και αυτό που σκέφτομαι είναι να γίνουμε πρωταθλητές και να είμαστε για πολλά χρόνια πρωταθλητές και να πάρουμε πολλά Κύπελλα. Και να πάμε στο Champions League και στο Europa League όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το αν επηρεάζεται από τη δημοσιότητα: «Όχι δεν επηρεάζομαι, δεν ασχολούμαι. Κοιτάζω το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό και δουλεύω για το καλύτερο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ