ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαμηλά στη λίστα της Φενέρ ο Κουρμπέλης

Χαμηλά στη λίστα της Φενέρ ο Κουρμπέλης

Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, τον σκοπό του Νταμιάν Κομολί και τις προθέσεις του αρχηγού του Τριφυλλιού.

Ο τουρκικός Τύπος αποκάλυψε τη Δευτέρα (6/5) το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της Φενέρμπαχτσε, Νταμιάν Κομολί στην Αθήνα και υποστήριξε ότι ένας από τους παίκτες που θα τον απασχολήσουν, είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Κομολί δεν θα επικεντρωθεί μόνο στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αφού η ελληνική λίστα του περιλαμβάνει και άλλα ονόματα. Όμως, πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Κουρμπέλη και υπό ποιες προϋποθέσεις θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση;

Το Sport24.gr έκανε ρεπορτάζ στην Τουρκία και έχει την απάντηση. Καταρχάς, πρέπει να διευκρινιστεί ο ακριβής ρόλος του Κομολί. Ο Γάλλος παράγοντας ήρθε στην Αθήνα για να συγκεντρώσει πληροφορίες για παίκτες και όχι για να διαπραγματευτεί μαζί τους. Μεταξύ άλλων, ο Κομολί θα μάθει λεπτομέρειες για τον Κουρμπέλη (αν πωλείται, πόσο κοστίζει και ποιες είναι οι απαιτήσεις του), αλλά δεν έχει άλλο σκοπό για την ώρα.

Μετά την επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη, ο Κομολί θα ενημερώσει τη διοίκηση και τον προπονητή, Ερσούν Γιανάλ και θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω. Πιθανώς να κρίνουν ότι ο Παναθηναϊκός ζητάει πολλά χρήματα για τον αρχηγό του, οπότε θα τον θέσουν εκτός... κάδρου για τη Φενέρμπαχτσε. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για κάτι μελλοντικό και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ

Πράγματι, ο Κουρμπέλης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στη Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, στον σχεδιασμό της τουρκικής ομάδας δεν προβλέπεται η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα κοστίσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ. Διότι τόσα θα χρειαστούν για να ικανοποιηθούν ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας, που διατηρεί το 25% των δικαιωμάτων του Κουρμπέλη.

Μόλις τον προηγούμενο Ιανουάριο, η Φενέρμπαχτσε είχε ξοδέψει 3,2 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον Τολγκάι Αρσλάν από τη Μπεσίκτας. Ο 28χρονος μέσος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και αρκετές φωνές κάνουν λόγο για αποτυχημένη κίνηση. Μάλιστα, η Φενέρ φέρεται να ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Τολγκάι και να αποσβέσει μέρος των χρημάτων που δαπάνησε για τη μεταγραφή του.

Ο Κουρμπέλης δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Φενέρμπαχτσε και είναι απλά ένα από τα πολλά ονόματα στη λίστα. Μία επίσημη πρόταση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες στην παρούσα φάση, αφού παρουσιάζονται ανυπέρβλητα εμπόδια. Επιπροσθέτως, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν δελεάζεται με την προοπτική της Τουρκίας. Ο Αρκάδας έχει στο μυαλό του ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, αλλιώς προτιμά να μείνει στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ