ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το τουίτ για τον Φερέιρα...

Το τουίτ για τον Φερέιρα...

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία κάλεσε το κανάλι του ALPHA άλλη φορά να είναι πιο προσεχτικό στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Μικρό ή μεγάλο σχολιάζει τα πάντα που έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους του.

Έτσι και την Πέμπτη το βράδυ μέσω του λογαριασμού της στο twitter της ζήτησε από το τηλεοπτικό κανάλι ALPHA άλλη φορά να είναι πιο προσεχτικό σε ότι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης και στο ένθετο των αθλητικών έπαιξε ένα θέμα για τον Παναθηναϊκό με την στήριξη στον Φερέιρα και την διάψευση για τον Κετσπάγια αλλά το "σούπερ" κάτω από το βίντεο έγραφε: " ΣΤΗΡΙΞΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ-ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ".

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο κανάλι του Φαλήρου κατάλαβαν το λάθος τους και άλλαξαν το "σούπερ" αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Για αυτό οι άνθρωποι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας μέσω του twitter ζήτησαν από τον ALPHA να είναι πιο προσεχτικός αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Θα παρακαλούσαμε το κανάλι του ALPHA να είναι πιο προσεκτικό στις τοποθετήσεις του. Θεωρούμε ότι έγινε μη εσκεμμένα".

"Θα μάθουν να σέβονται"

Σε αντίθεση με τον ALPHA στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα λόγω ενός σχόλιου που έκανε την Πέμπτη στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε "αγωνιστικά μπουρδέλο" τον Παναθηναϊκό και στο Τριφύλλι με το που το έμαθαν κινητοποιήθηκαν για να βρουν την κασέτα και να ακούσουν ακριβώς την έκφραση και το πως είπε ότι είπε.

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν απέκλειαν μάλιστα το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά του Γιώργου Λιάγκα και όσων από εδώ και πέρα δεν σέβονται το Τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ