ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ευχαριστώ του Ρόμπσον για τη βοήθεια όλων

Το ευχαριστώ του Ρόμπσον για τη βοήθεια όλων

Ο Ρόμπσον Ντος Σάντος με ανάρτηση του στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν δίπλα του και τον βοήθησαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. (VIDEO)

Αρκετός κόσμος βρέθηκε δίπλα στον Ρόμπσον Ντος Σάντος και τον βοήθησε προσφέροντας του οικονομική βοήθεια αλλα και ήδη πρώτης ανάγκης μετά την έκκληση που απεύθυνε ο ίδιος λέγοντας πως δεν έχει να φάει.

Ο Βραζιλιάνος, πρώην προπονητής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, θέλησε να ευχαριστήσει με νέο του μήνυμα όσους τον βοήθησαν και τον στήριξαν όλες αυτές τις μέρες με τη βοήθεια τους.

Με νεο βίντεο στο instagram ανέφερε:

" Γεια σας! Ήθελα για άλλη μια φορά να μιλήσω μαζί σας. Είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Την κίνηση που έκανε ο καθένας. Πολλες φορές δεν είναι εύκολο εγώ να είμαι σπίτι μου, να έχω ένα πακέτο ρύζι αλλά βλέπω και τον άλλον που πεινάει.

Εκεί θα κάνω την κίνηση να μοιράσω το πακέτο, να κρατήσω το μισό εγώ και να δώσω το άλλο μισό στον άνθρωπο που πεινάει. Δεν μιλάμε για αυτά. Μιλάμε για την αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές τερματοφυλάκων και όλη την Ελλάδα".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ να ξέρετε ότι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη robson dos santos (@robsongoalkeeper2222) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ